Régi fotó retusálása, felújítása

Régi fotója halvány lett, karcos, sérült? Digitalizálva javítható.  Utólag akár színezhető is.

Küldheted emalben, de minimum 300dpi-vel scannelve lehet szép minőségben dolgozni. 

Vagy kérheted a scannelését is, amit postai úton vagy foxpostban tudsz eljuttatni nekem. De el is hozhatod kőbányai stúdiómba, előre egyeztetett időpontban.

Fotó retusálás/felújítás árak:

6000Ft/ munkaóra.

Scannelés: 500Ft/kép

Mindig adok előzetes árajánlatot, hogy mennyi időt fog igénybe venni a retusálás. 

Régi fotók sokszor egyedi és értékes emlékeket őriznek meg, amiket a múltba repítenek minket. Azonban az idő múlásával ezek a fotók károsodhatnak, elhalványulhatnak vagy megsérülhetnek. Szerencsére ma már elérhetőek olyan technológiák és szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a régi fotók felújítását és felújítását. Ebben a blogcikkben bemutatjuk, hogy miért érdemes időt és energiát fordítani régi fotóink felújítására és retusálására, és milyen előnyökkel jár ez a folyamat.

  1. Értékes emlékek megőrzése

A régi fotók értékes emlékeket és pillanatokat őriznek meg, ami idővel feledésbe merülhetnek. Ezek a fotók családi történeteket mesélnek el, és kötődést teremtenek a múltunkhoz. A felújítás és retusálás során ezek az emlékek újraélednek, és hosszú távon megőrizhetők. Így a jövő generációi is átélhetik és megoszthatják a múltunkat.

  1. Megtartja az eredeti hangulatot és jellegzetességeket

A régi fényképek rendkívül egyedi hangulattal és jellegzetességekkel rendelkeznek. A felújítás és retusálás során fontos, hogy megőrizzük ezeket az eredeti elemeket, és csak javítsuk a sérüléseket. A képek színe, kontrasztja és részletei újraéleszthetők, anélkül, hogy elveszne az eredeti kép hangulata.

  1. Eltűnt részletek helyreállítása

Az idő múlásával a fotók károsodhatnak, szakadhatnak, elhalványulhatnak vagy akár foltosak is lehetnek. A retusálás és felújítás során ezeket a sérüléseket lehet korrigálni, és a hiányzó részleteket helyreállítani. Például, repedéseket és szakadásokat lehet eltávolítani, a fakult színeket helyreállítani, vagy akár eltávolítani a régi foltokat és karcokat is.

  1. Megosztható és prezentálható formában

A régi fényképek felújítása és retusálása lehetővé teszi, hogy ezeket a képeket megoszthassuk és